مرکز بیزینس کوچینگ ایران | IBC

مهم ترین چالش های کسب و کارها در حال حاضر چیست؟

5 / 5. 1

در چند سال اول شروع کسب و کار و راه اندازی شرکت ها با چالش هایی روبه رو می شوند. غلبه به برخی از این چالش ها برای برخی از شرکت ها به خصوص شرکت های کوچک بسیار سخت می باشد. طبق آمار به دست آمده حدود 20 درصد از مشاغل هنگام شروع، به علت آشنا نبودن با این چالش ها با شکست مواجه می شوند. به همین خاطر آشنا شدن با مهم ترین چالش های کسب و کارها، این مشکلات و شکست را رفع خواهد کرد.تا انتهای این مقاله همراه مرکز بیزینس کوچینگ ایران باشید

تحلیل کسب و کار

مهم ترین چالش های کسب و کارها در حال حاضر چیست؟

مهم ترین چالش های کسب و کارها در حال حاضر چیست؟

برای بهبود کسب و کارتان به این چالش هایی که در ادامه معرفی خواهیم کرد، دقت داشته باشید. شما با آشنا شدن این نوع چالش ها می توانید کسب و کارتان را از هر نوع شکستی دور نگه دارید.

  1. چالش اول، یافتن مشتریان

این چالش فقط مخصوص کسب و کارهای کوچک نمی باشد، بلکه شرکت های بزرگ و معروف اعم از: اپل، مک دونالد و غیره با این مشکل روبه رو هستند. حتی بزرگ ترین و معروف ترین شرکت ها افرادی را دارند که هر روز سخت کار می کنند تا مشتریان جدیدی را به دست آورند. اما زمانی که تازه شروع به کار کرده باشید یا کسب و کار کوچکی داشته باشید، چه طوری می خواهید جذب مشتری انجام دهید؟ زمانی که اسم شرکت شما هنوز توسط افرادی شنیده نشده باشد، چگونه می خواهید مشتریان را جذب کنید؟

سیستم سازی کسب و کار

چالش اول، یافتن مشتریان

یافتن مشتریان ابتدا با فهمیدن این موضوع که مشتری ایده آل کسب و کار شما کیست، شروع می شود. برای رفع این مشکل، ابتدا یک لیستی از پرسنل های خریداران خود، درخواست های مشتریان ایجاد کنید. این لیست به شما در یافتن مشتریان کمک بسیاری می کند. سپس شروع به ایجاد محتوا کنید و در جامعه هدف به اشتراک بگذارید. بعد از گذر زمان شاهد نتایج چشمگیری خواهید بود.

  1. چالش دوم، افزایش آگاهی از برند

اگر مشتریان از شما اطلاعاتی نداشته باشند، چگونه می توانند از برندتان محصولی خریداری کنند؟ به همین خاطر است که افراد موفق می گویند، ایجاد آگاهی از برند مهم تر از فروش بالا می باشد. به همین دلیل اکثر بازاریابان در سال 2021 هدف اصلی آنها ایجاد کمپین های بازاریابی برای ایجاد آگاهی از برند است. این کار عمدتاً به این دلیل است که بتوانید گاهی از برند را بین مخاطبین ایجاد کنید.

چالش دوم، افزایش آگاهی از برند

راه های زیادی برای گسترش آگاهی از برند وجود دارد. اما دو موردی که قرار است در اینجا به آنها بپردازیم شامل: بازاریابی مشترک و وبلاگ نویسی است. منظور از بازاریابی مشترک، شرکت هایی هستند که به شما کمک می کنند تا راجع به برند خود به مخاطبین اطلاع رسانی کنید. در وبلاگ نویسی هم اگر بتوانید محتواهای جذابی در وبلاگ برند خود قرار دهید به اکاهی مخاطبین نسبت به برندتان کمک به سزایی می کنید.

  1. چالش سوم، استخدام افراد با استعداد

طبق آمار به دست آمده، اکثر مشاغل بزرگ و کوچک با کیفیت پایین نیروی کار روبه رو هستند. به همین خاطر باید یک آگهی از استخدام با توجه به توانایی هایی که از افراد می خواهید داشته باشند، تهیه کنید. تمام شرایط و اطلاعات متقاضیان را مورد برسی قرار دهید.

زمانی می توانید کارمندان خوبی پیدا کنید که فقط به افراد محدودی بسنده نکنید. حتی اگر زمان زیادی طول بکشد، برسی تمام متقاضیان به بهتر شدن شرکت شما کمک زیادی می کند.

 اپلیکیشن بیزینس کوچینگ

چالش سوم، استخدام افراد با استعداد

همان طور که همیشه برای مشتریان پروفایلی ایجاد می کنید، برای متقاضیان هم این کار را انجام دهید. هر فردی که برای هر نقشی که می خواهید استخدام کنید، باید دارای شخصیت متفاوتی باشد. این کار به شما کمک می کند تا با داشتن اطلاعات هر شخص، راحت تر بتوانید افراد با استعداد را استخدام نمایید.

و البته همان طور که می دانید، برای این که این افراد انتخاب شده بتوانند بیشتر در کسب و کار شما پیشرفت کنند، نیاز است که آموزش هایی را توسط شرکت ببینند. این آموزش ها ممکن است هزینه هایی را با خود به همراه داشته باشد.

  1. چالش چهارم، مدریت گردش کار

از دیگر چالش هایی که کسب و کارها با آن روبه رو می شوند، چالش مدیریت کسب و کار است. شما با این کار می خواهید اطمینان حاصل کنید که تیم شما تمام فرایند و کارها را به خوبی انجام می دهد. در عین حال نمی توانید به عنوان یک لیدر گروه در همه جای تیم حضور داشته باشید.

 به همین خاطر چالش یا سؤالی همچون: چگونه می توان روی کسب و کاری تمرکز کرد؟ ذهن شما را درگیر خود کند. برای رفع این چالش باید از راه هایی که در زیر گفته شده است، کمک بگیرید.

  • ایجاد نظرسنجی برای رضایت کارکنان از شیوه کار و غیره
  • جلسات مکرر یا گزارش های روزانه از نحوه کار
  • پرسیدن سؤال هایی درباره مشکلات و مسائلی که شرکت ممکن حین کار با آنها درگیر شود.
  • درک این که کارکنان حین انجام کار چه احساساتی دارند.

چالش چهارم، مدریت گردش کار

  1. چالش پنجم، برنامه ریزی مالی

داشتن منابع مهم باعث افزایش توانایی، کارایی و کیفیت می شود. متأسفانه دسترسی به برخی از این منابع، از طریق داشتن سرمایه امکان پذیر است. رفع مشکل این چالش در هر کسب و کاری متفاوت است. پیشنهاد ما بر این است که تا جایی می توانید هزینه بعضی محصولات را کاهش دهید و فاکتورها، حسابداری و جریان نقدی را مدیریت کنید. در واقع حسابداران تجاری و مشاوران مالی می توانند به شما کمک کنند تا وضعیت مالی را تجزیه و تحلیل نمایید. در نتیجه شاهد اتفاق های خوبی در کسب و کارتان خواهید بود.

استراتژی کسب و کار

چالش پنجم، برنامه ریزی مالی

  1. چالش ششم، مقیاس بندی

مقیاس بندی برای هر کسب و کاری متفاوت می باشد. مشاهده می کنید که این مشکل می تواند در  زمینه کسب و کار ایجاد شود یا خیر که شامل: توسعه محصول، بازاریابی، تولید محتوا، استخدام و غیره می باشد. به عنوان مثال بعضی از کسب و کارها می خواهند به هر قیمتی هم که شده، رشد کنند. زمانی که شرکتی بخواهد سریعا رشد کند، مجبور خواهد بود سریعا کارکنان را استخدام کند.

چالش ششم، مقیاس بندی

در واقع نباید روی هر موضوعی، وسواس به خرج دهید. برای مثال: نظارت دقیق بر محصولات، ممکن است به اندازه انجام این کار بر روی خدمات مشتریان مهم نباشد. شما همیشه حین کار کردن تجربه های جدیدی کسب می کنید و می توانید در بهبود کیفیت محصولات اثرگذار باشید.

رهبری کسب و کار

نتیجه گیری

برای نتیجه گیری باید گفت در هر نوع کسب و کاری ممکن است با چالش هایی روبه رو شوید مهم این است که چگونه می توانید آنها را حل کنید و چگونه می توانید آنها را پشت سر بگذارید. با این حال مرکز بیزینس کوچینگ ایران در این مقاله سعی کرد به مهم ترین چالش ها که اکثر شرکت ها با آن درگیر هستند را ارائه دهد. این چالش ها را با راه حل های گفته شده، پشت سر بگذارید و به رشد و پیشرفت کسب و کارتان کمک به سزایی کنید.در صورت تمایل میتوانید در دوره بیزینس کوچینگ برای بهبود وضعیت کسب و کار خود شرکت کنید

منبع

مقالات مرتبط

نظر خود را بنویسید:
ثبت نظر
ممنون از ثبت نظر شما، دیدگاه شما در انتظار بررسی می باشد.
نظرات کاربران:
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.