مرکز بیزینس کوچینگ ایران | IBC

اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟ یک روش بازاریابی کارآمد !

5 / 5. 1

اینفلوئنسر مارکتینگ نوعی بازاریابی است که از اینفلوئنسرها برای معرفی یک برند به بازار بزرگتر استفاده می کند. اینفلوئنسرها افراد معروف و تأثیرگذار در جامعه هستند که افراد زیادی به آن ها اعتماد دارند و آن ها را الگوی خود قرار داده اند. برای مثال سلبریتی ها و افراد معروف، کاربران شبکه های اجتماعی با تعداد فالوور بالا، افرادی که به روش های مختلف و در زمینه های مختلف شناخته شده هستند و مردم به آن ها اعتماد دارند و… را می توان اینفلوئنسر نامید.

در ادامه این مطلب از سایت ایران بیزینس کوچینگ به شما خواهیم گفت که اینفلوئنسر مارکتینگ چیست و چگونه می توان از اینفلوئنسرها برای گسترش یک کسب و کار استفاده کرد. همراه ما باشید!

اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟ یک روش بازاریابی کارآمد !

چرا اینفلوئنسر مارکتینگ مهم است؟

اینفلوئنسر مارکتینگ ارتباط نزدیکی با بازاریابی رسانه های اجتماعی دارد؛ زیرا اکثر اینفلوئنسرها مخاطبان خود را از پلتفرم های اجتماعی جمع می کنند. این کانال به شما امکان دسترسی به مخاطبان بسیار زیادی را می دهد؛ چرا که نیمی از جمعیت جهان از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند.

علاوه بر این، اینفلوئنسر مارکتینگ شما را قادر می سازد تا به افرادی دسترسی پیدا کنید که نمی توانید از طریق تبلیغات سنتی به آنها دسترسی داشته باشید. تفریبا دو سوم مصرف کنندگان از مسدودکننده های تبلیغاتی استفاده می کنند، اما همین افراد با کمال میل از اینفلوئنسرها مشاوره می گیرند. جالب است بدانید 80٪ از کاربران چیزی را بر اساس توصیه یک اینفلوئنسر خریداری کرده اند.

برندهایی که در حال حاضر از اینفلوئنسر مارکتینگ استفاده می کنند، اثربخشی این کانال را ثابت کرده اند. 89 درصد از بازاریابان می گویند که بازگشت سرمایه از اینفلوئنسر مارکتینگ بهتر از سایر کانال های بازاریابی است. جای تعجب نیست که 17 درصد از شرکت ها بیش از نیمی از بودجه بازاریابی خود را صرف اینفلوئنسرها می کنند.

چرا اینفلوئنسر مارکتینگ مهم است؟

مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ

اینفلوئنسر مارکتینگ روشی موثر برای بهبود استراتژی بازاریابی، رسیدن به اهداف تجاری و حتی کاهش هزینه ها است. بیایید وارد جزئیات شویم و مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ برای برند شما را پیدا کنیم.

  • رشد آگاهی از برند

40 درصد از بازاریابان از اینفلوئنسر مارکتینگ برای افزایش آگاهی از برند استفاده می کنند و این استراتژی تاکنون عالی عمل کرده است. اینفلوئنسرها داستان، مأموریت و ارزش های برند شما را با دنبال کنندگان و طرفداران خود به اشتراک می گذارند. این موضوع باعث می شود که افراد زیادی با شما و برندتان برای اولین بار آشنا شده یا اینکه اطلاعات بیشتر و موثرتری از شما به دست آورند.

  • غنی سازی استراتژی محتوا

اینفلوئنسر مارکتینگ یک فرصت طلایی برای افزایش بازدید پست های رسانه های اجتماعی شماست. اینفلوئنسرها می توانند محتوای شبکه های اجتماعی شما را در حساب های خود بازنشر کرده و با تگ کردن شما در آن پست ها، بازدید از پست هایتان را افزایش دهند.

  • تولید سرنخ با کیفیت

36 درصد از برندها از اینفلوئنسر مارکتینگ برای تولید سرنخ استفاده می کنند. 72 درصد از آنها معتقدند که این کانال در مقایسه با کانال های دیگر، سرنخ های با کیفیت بالاتری به ارمغان می آورد. مردم به طور کلی نسبت به برند هایی که اینفلوئنسر مورد علاقه آنها تبلیغ می کند احساس مثبتی دارند.

  • مقرون به صرفه بودن

سایر کانال های بازاریابی نیاز به برداشت منظم پول نقد از بودجه شما دارند. به عنوان مثال، برای تبلیغ برند خود از طریق بازاریابی موتورهای جستجو، باید حساب خود را در پلتفرم تبلیغاتی شارژ کنید. در غیر این صورت، تبلیغ شما از صفحه نتایج موتور جستجو حذف می شود.

یک استراتژی اینفلوئنسر مارکتینگ خوب می تواند نتایج بهتری را با هزینه های کمتر به همراه داشته باشد یا حتی در آینده به شما امکان داد و ستد را بدهد. اینفلوئنسر مارکتینگ با کمک به رشد آگاهی از برند و حضور آنلاین و همچنین تضمین تولید سرنخ می تواند به کسب و کار شما کمک کند. بسته به اهداف خود، می توانید انواع مختلفی از کمپین های اینفلوئنسر مارکتینگ را انتخاب کنید.

مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ

استراتژی اینفلوئنسر مارکتینگ

حال که متوجه شدید اینفلوئنسر مارکتینگ چیست و تا چه اندازه می تواند روی رشد کسب و کار شما تاثیر داشته باشد، بهتر است روش انجام آن را هم بلد باشید. ما در این جا تصمیم داریم روش انجام این نوع بازاریابی را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش دهیم.

  1. مخاطبان هدف خود را مشخص کنید:

تعیین دقیق مخاطبان هدف، هسته اصلی هر نوع کمپین تبلیغاتی است. راه های زیادی برای یافتن این گروه از مشتریان بالقوه وجود دارد. مثلا می توانید به سراغ افرادی بروید که شبیه بهترین مشتریان شما هستند. همچنین می توانید از مشتریان خود نظرسنجی کرده و مشخص کنید که کدام کانال های رسانه اجتماعی و اینفلوئنسرها را ترجیح می دهند، ارزش هایی را که به اشتراک می گذارند، نحوه تصمیم گیری آنها برای خرید و غیره.

  1. تعیین اهداف و KPI:

این نوع بازاریابی هم مانند هر نوع کمپین تبلیغاتی دیگری، می تواند برای دنبال کردن اهداف مختلف مورد استفاده قرار گیرد. وظیفه شما این است که اهداف خود را به وضوح شکل داده و آن ها را برای خود مشخص کنید. همچنین شما باید شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) را به درستی تنظیم کنید. آنها به شما کمک می کنند بفهمید که آیا به نتایج دلخواه رسیده اید یا خیر.

اگر هدف کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ شما فروش یا اقدامات خاص کاربر است، آنها را شاخص خود قرار دهید. در این مورد، KPIها تعداد خرید، ثبت نام، دانلود برنامه، ثبت نام ایمیل و موارد دیگر است.

  1. کانال مناسب را پیدا کنید:

بازاریابان بر این باورند که پلتفرم های رسانه های اجتماعی خاص می توانند برای اینفلوئنسر مارکتینگ کم و بیش ارزشمند باشند. طبق گفته MediaKix، اینستاگرام برای 89 درصد از برندها اولویت دارد. در نتیجه، بیش از دو سوم بازاریابان بودجه خود را از طریق این پلتفرم صرف تبلیغات می کنند.

با این حال، اینستاگرام لزوما بهترین گزینه برای شما نخواهد بود. با تکیه بر علایق مخاطبان، اهداف تجاری و فرصت هایی که هر کانال فراهم می کند، پلتفرمی را انتخاب کنید. به عنوان مثال، کسب و کارهای B2B ممکن است از انتخاب لینکدین سود بیشتری ببرند. این کانال 630 میلیون حرفه ای و 90 میلیون اینفلوئنسر در سطح ارشد را جمع آوری می کند.

شما می توانید چندین پلتفرم را که ممکن است مخاطبان شما در آنها حضور داشته باشند انتخاب کرده و کمپین های کم هزینه ای را اجرا کنید تا متوجه شوید که بهترین گزینه برایتان کدام است.

  1. بودجه کمپین خود را تعیین کنید:

این مرحله ضروری است؛ زیرا کل کمپین به بودجه ای که اختصاص می دهید بستگی دارد. اینفلوئنسرها قیمت ها را با توجه به اندازه فالوورهای خود، نرخ بازار، علایق تبلیغ کننده و غیره تعیین می کنند. بنابراین، یک پست در حساب کاربری با 1 میلیون دنبال کننده ممکن است هزاران دلار برای شما هزینه داشته باشد.

اگر بودجه شما محدود است، اینفلوئنسرهایی با تعداد دنبال کنندگان کمتر ممکن است گزینه بهتری باشند. آنها می توانند به شما در دستیابی به اهداف خود برای سرمایه گذاری های کوچکتر کمک کنند.

  1. اینفلوئنسرهای مناسب را انتخاب کنید:

اگر اینفلوئنسر اشتباه را انتخاب کنید، تمام کارهای انجام شده در مراحل قبلی شکست می خورد. شما باید اینفلوئنسرهایی را انتخاب کنید که ارزش های برند شما را به اشتراک بگذارد.

یکی دیگر از مشکلات اینفلوئنسر مارکتینگ، خطر کلاهبرداری و فالوورهای جعلی است. برای کاهش احتمال فریب خوردن، حساب اینفلوئنسر را به دقت بررسی کنید.

  1. کمپین را راه اندازی کنید:

به طور متوسط، تولید محتوا کار اینفلوئنسر است. با این حال، اگر می خواهید به اهداف خود برسید، باید انتظارات و اهداف کمپین خود را به وضوح بیان کنید. بهترین گزینه تهیه خلاصه کمپین است که شما باید در آن اهداف کمپین و پیام هایی که قرار است که به مخاطب منتقل شود را بیان کنید. همچنین شما باید هر نکته ای را که ممکن است مهم یا بحث برانگیز به نظرتان برسد درج کنید و در مورد هر یک از آنها به دقت توضیح دهید.

استراتژی اینفلوئنسر مارکتینگ

جمع بندی

در این مطلب سعی کردیم به شما بگوییم اینفلوئنسر مارکتینگ چیست و اطلاعاتی کلی درمورد این روش بازاریابی و اهمیت آن به شما ارائه دادیم. اینفلوئنسر مارکتینگ روشی موثر برای تقویت حضور آنلاین شما، افزایش آگاهی از برند و کسب سرنخ های با کیفیت بالا است. شما می توانید برای به دست آوردن نتایج بهتر، این کانال را با کانال های دیگر مثل بازاریابی ایمیلی، پیامک و چت ربات ترکیب کنید.

امیدواریم که این مطالب برایتان مفید واقع شده باشد!

منبع

مقالات مرتبط

نظر خود را بنویسید:
ثبت نظر
ممنون از ثبت نظر شما، دیدگاه شما در انتظار بررسی می باشد.
نظرات کاربران:
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.