مرکز بیزینس کوچینگ ایران | IBC

افزایش تقاضا برای فروش ( کارهایی که باید برای افزایش تقاضا انجام دهید!)

2.7 / 5. 3

یکی از مهم ترین اهداف هر شرکت و کسب و کاری، افزایش تقاضا برای فروش است. کسب وکارها می توانند به روش های مختلف افراد بیشتری را به سمت خدمات و محصولات خود جذب کرده و تقاضا برای آن ها را افزایش دهند. بدیهی است که هرچقدر یک محصول با کیفیت تر و خاص تر باشد، تقاضا برای آن هم بیشتر می شود. اما روش ها و تکنیک هایی هم وجود دارد که کسب و کارهای نوپا می توانند برای اثبات با کیفیت بودن محصولاتشان و افزایش تقاضای فروش خود انجام دهند. ما در این مطلب از سایت ایران بیزینس کوچینگ تصمیم داریم شما را با بهترین روش ها برای انجام این کار آشنا کنیم. همراه ما باشید!

افزایش تقاضا برای فروش ( کارهایی که باید برای افزایش تقاضا انجام دهید!)

استراتژی افزایش تقاضا برای فروش چه کاری انجام می دهد؟

بدون داشتن یک استراتژی برای افزایش تقاضای فروش، شما در حال آماده شدن برای شکست هستید. به همین دلیل است که همه استراتژی های افزایش تقاضا باید شامل فرآیندهای خاصی باشد. در غیر این صورت، فرایند فروش و موفقیت در شرکت شما با شکست مواجه خواهد شد. برخی از استراتژی های موثر افزایش تقاضا برای فروش عبارتند از:

  1. محصول خود را در جای مناسب عرضه کنید

جالب است بدانید در دهه 80 هیچ کس بطری آب را به جلسات نمی برد و هیچ کس هم از تشنگی در زمان برگزاری جلسات شکایت نداشت. اما چطور شد که همه ناگهان نیاز داشتند که همیشه یک بطری آب در کنار خود داشته باشند؟ پاسخ ساده است، وقتی محصولات خود را در موقعیت و مکان مناسب در دسترس افراد قرار دهید، تقاضا برای فروش آن ها را افزایش خواهید داد.

برندهای تولیدکننده آب معدنی با انتشار مقالاتی درمورد فواید و اهمیت نوشیدن آب از نظر علمی و مضرات کم آبی، توانستند ذهن مردم را نسبت به مصرف آب در هر موقعیتی باز کنند. از طرفی دیگر، آن ها اظهار داشتند که بطری های آب معدنی بسیار سالم تر از آب لوله کشی هستند. به این ترتیب آن ها موقعیت را طوری جلوه دادند که سلامتی بدون وجود بطری های آب غیرممکن است!

با توجه به این توضیحات، یکی از اصلی ترین استراتژی هایی که باید برای افزایش تقاضای محصولات خود داشته باشید این است که برای محصولاتتان حس نیاز ایجاد کنید. حتی اگر بازار هدف شما در ظاهر نیازی به محصولات ندارد، با ارائه راهکارهایی آن ها را نسبت به خرید علاقه مند کنید.

  1. آگاهی از برند خود را افزایش دهید

یک نظرسنجی نشان داد که 89 درصد از بازاریابان آگاهی از برند را مهمترین هدف خود می دانند. داده های دیگر نشان می دهند که اگر آگاهی از برند به طور مداوم انجام شود، می‌تواند درآمد را تا ۲۳ درصد افزایش دهد.

از این رو، شما باید اطمینان حاصل کنید که مخاطب هدف از وجود برند شما آگاه است و می داند که محصولات یا خدمات شما چالش ها و نیازهای او را رفع خواهد کرد.

  1. مزایای انتخاب شما را به مشتریان بالقوه نشان دهید

بعد از اینکه به مشتریان بالقوه خود نشان دادید که محصول شما چیست و چه مشکلاتی را برای آنها حل می کند، باید چشمان آنها را به روی مزایایی که در انتخاب شما نسبت به رقبایتان به دست می آورند باز کنید. ممکن است راه حل های شما با رقیبانتان یکی باشد، اما شما باید برتری های خود را به رخ کشیده و ثابت کنید که از همه آن ها متمایز هستید.

استراتژی افزایش تقاضا برای فروش چه کاری انجام می دهد؟

تکنیک های افزایش تقاضا برای فروش

افزایش تقاضا برای فروش به کمک روش های مختلفی انجام می شود. این روش ها به حوزه فعالیتی کسب و کار شما بستگی دارد و ممکن است یک تکنیک برای تمام کسب و کارها جواب ندهد. با این وجود، ما در این بخش برخی از موثرترین و بهترین تکنیک ها برای افزایش تقاضای فروش را برای شما آماده کرده ایم.

  1. از بازاریابی ویدئویی استفاده کنید

شما می توانید با استفاده از بازاریابی ویدئویی از طریق سایت های ویدئویی پرمخاطب مانند یوتیوب، تقاضای باورنکردنی برای برند خود ایجاد کنید. با ایجاد ویدیوهایی که حاوی جزئیات برند شما و کارهایی است که انجام می دهد و به اشتراک گذاری این ویدیوها در سایت های ویدیویی، می توانید تقاضای زیادی برای محصول یا خدمات خود ایجاد نمایید.

ایجاد یک ویدیو برای کسب و کار شما آنقدرها که اکثر مردم فکر می کنند سخت نیست. شما به یک بازیگر حرفه ای یا تجهیزات گران قیمت نیاز ندارید. می توانید این کار را با دوربین شخصی یا گوشی هوشمند خود انجام دهید.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که پیام خود را به وضوح به مخاطبان هدف خود منتقل کنید. اطمینان حاصل کنید که ویدیو ساده و قابل درک است و نباید بی جهت طولانی باشد.

  1. بازاریابی شراکتی را امتحان کنید

بازاریابی شراکتی مستلزم همکاری با برندها یا شرکت های دیگر و تولید محتوا با آنان است تا در معرض دید مخاطبان آن ها قرار گرفته و همچنین آنها را در معرض دید مخاطبان خود قرار دهید. این نوع بازاریابی معمولاً یک موقعیت دوسر برد است و مزایایی برای تمام شرکای حاضر در بازاریابی دارد. شما می توانید با برندهای معتبر و شناخته شده در بازار شریک شوید و از محبوبیت آنها برای ایجاد تقاضا برای برند خود استفاده کنید.

در این نوع بازاریابی حتما به سابقه و اعتبار شرکت توجه داشته باشید؛ چراکه اگر آن شرکت از شهرت خوبی برخودار نبوده یا کلاهبردار تلقی شود، ناخوداگاه روی برند شما هم تاثیر منفی خواهد داشت. همچنین، باید با شرکت هایی شریک شوید که مخاطبان مشابهی با شما دارند و محصولاتشان مکمل شماست و با شما رقابت نمی کند.

  1. وبلاگ خود را به طور منظم به روز کنید

یکی از موثرترین عوامل افزایش تقاضا برای فروش که به خوبی روی مخاطبان تاثیر می گذارد، وبلاگ برندتان است. یک وبلاگ به روز شده حجم ترافیک ارگانیک و همچنین فروش شما را افزایش می دهد. کیفیت وبلاگ شما به کیفیت محتوایی که منتشر می کنید و میزان مرتبط و به روز بودن اطلاعات بستگی دارد. اطمینان حاصل کنید که محتوایی که منتشر می کنید مشکلات مشتریان شما را حل می کند.

  1. از رسانه های اجتماعی استفاده کنید

همانطور که می دانید رسانه های اجتماعی یکی از قوی ترین راه هایی هستند که از طریق آن می توانید آگاهی و تقاضا برای برند خود را افزایش دهید. با استراتژی درست می توانید طرفداران زیادی برای برند خود جمع آوری کنید و از طریق همین رسانه های اجتماعی در میان تعداد زیادی از افراد به شهرت و محبوبیت برسید.

رسانه های اجتماعی از قابلیت هایی مانند کامنت گذاشتن برخوردارند و به شما امکان می دهند بازخوردها و نظرات مشتریان را در مورد عملکرد خود بسنجید.

استفاده از رسانه های اجتماعی برای افزایش تقاضا

جمع بندی

شما باید بتوانید برای محصول خود تقاضا ایجاد کنید. اگر مردم نیازی به خواستن محصول شما نمی بینند، پس قطعا آن را نمی خواهند. افزایش تقاضا برای فروش یک محصول به پرده برداری از یک مشکل و ارائه محصول شما به عنوان راه حل مشکل مربوط می شود. مشکل حتی نباید برای مصرف کنندگان واضح باشد. این وظیفه شماست که آن را آشکار کنید. شما باید نشان دهید که متمایز از رقبای خود بوده و نسبت به آن ها برتری دارید.

شما می توانید برای افزایش تقاضای برند خود در بازار، نکات عنوان شده در این مطلب را دنبال نمایید. امیدواریم که این مطالب برایتان مفید واقع شده باشد!

منبع

مقالات مرتبط

نظر خود را بنویسید:
ثبت نظر
ممنون از ثبت نظر شما، دیدگاه شما در انتظار بررسی می باشد.
نظرات کاربران:
تا کنون هیچ دیدگاهی ثبت نشده است.